Livstruende skadd etter støt fra kjøreledning

Ulykke på NSB-området i Lodalen i Oslo.

FIKK STRØM: En person har fått alvorlige skader etter å ha fått strøm i kroppen i Lodalen-området i Oslo. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
FIKK STRØM: En person har fått alvorlige skader etter å ha fått strøm i kroppen i Lodalen-området i Oslo. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): En mann er hardt skadet etter en ulykke i Lodalen i Oslo i ett-tiden natt til onsdag. Mannen har fått strøm gjennom kroppen etter å ha vært på området til NSB trafikkservice, sansynligvis etter å ha kommet borti en kjøreledning med en spenning på 16 000 volt.- Han er alvorlig brannskadd og er innlagt, sier Lennart Kyrdalen ved sentralvakta i Oslo-politiet til Dagbladet i titiden.

I en melding opplyser Ullevål universitetssykehus at mannen har livstruende skader, og at han er under intensivbehandling. Han har skader på flere deler av kroppen, og tilstanden er kritisk.

Mannens identitet er foreløpig ukjent, men politiet antar at han er mellom 20 og 35 år gammel.

- Vi har folk på vei til sykehuset akkurat nå, for å prate med helsepersonell og identifisere ham, sier Kyrdalen.

Ulovlig på områdetPolitiet sier mannen var ute i ulovlig ærend, men det er ikke nærmere kjent hva vedkommende holdt på med.

- Det var ikke noe lovlig. Vi vet at han har vært på taket av togsettet og fått i seg strøm, sier Kyrdalen. Preben Colstrup, informasjonssjef i NSB, sier at mannen ikke er ansatt i NSB. Han advarer på det sterkeste mot å ta seg inn på dette området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer