Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

LO-Gerd fnyser av kritikken mot Ap-Jonas for vingling og utydelighet

- Jeg blir ganske rystet når til og med Ap-folk snakker om utydelighet.

REGJERINGSSKIFTE: LO-leder Gerd Kristiansen har stor tro på at Jonas Gahr Støre skal lede Arbeiderpartiet tilbake til regjeringskontorene etter valget neste høst. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
REGJERINGSSKIFTE: LO-leder Gerd Kristiansen har stor tro på at Jonas Gahr Støre skal lede Arbeiderpartiet tilbake til regjeringskontorene etter valget neste høst. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Jeg blir ganske rystet når til og med arbeiderpartifolk snakker om utydelighet. Da mener jeg de har gått i fella til Høyre og Frp. At Arbeiderpartiet har en politikk ikke alle liker, det er en annen ting. Men det handler altså ikke om utydelighet, Jonas er tydelig, poengterer LO-leder Gerd Kristiansen.

Diskredittering

Hun tilkjennegir stor tro på at Jonas Gahr Støre skal lede Arbeiderpartiet tilbake til regjeringskontorene etter stortingsvalget neste høst.

- Jonas har et sterkt parti og en sterk partiorganisasjon i ryggen. Så det handler bare om å være tydelig nok fram mot valget, så tror jeg det her skal gå gullegodt. Det ligger i politikkens iboende vesen å diskreditere hverandre, slik regjeringspartiene gjør når de forsøker å mane et bilde av Jonas som uklar. Jeg har i hvert fall ikke bitt på det agnet, sier Gerd Kristiansen.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?