Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

LO-misnøye med Ap

LO er svært misfornøyd med Arbeiderpartiets utspill om privatisering og konkurranseutsetting av offentlige tjenester og ønsker et oppklaringsmøte med Regjeringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- LO er sterkt imot privatisering innen helse, omsorg og skole. Regjeringen må gi et klart svar på hvilken retning de vil gå innenfor disse områdene, sier fungerende informasjonssjef Øyvind T. Hansen i LO til Aftenposten.

Flere av regjeringens medlemmer skal møte LOs sekretariat 23. og 24. august. LO vil da kreve klare svar på spørsmålene om privatisering fra statsrådene.

Fagbevegelsen er misfornøyd med utspill fra flere av regjeringsmedlemmene om konkurranseutsetting av offentlige tjenester.

Torsdag gikk Ap-veteranen Thorbjørn Berntsen ut og advarte partifeller som setter likhetstegn mellom privatisering og modernisering av offentlige tjenester. Berntsen er skeptisk til privatisering av helsevesen, eldreomsorg og Statoil.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media