Hyttekrangel

LO-topp kalte hyttenaboen «rasshøl»

Sjefen for Fellesforbundet i Fredrikstad beklager.

KONFLIKT: På Onsøy utenfor Fredrikstad har det pågått en konflikt mellom Øytangen vel og feriehjemmet Solviken. Bildet er fra stedet Foten på Onsøy. Foto: Thomas M. Hansen / Wikimedia
KONFLIKT: På Onsøy utenfor Fredrikstad har det pågått en konflikt mellom Øytangen vel og feriehjemmet Solviken. Bildet er fra stedet Foten på Onsøy. Foto: Thomas M. Hansen / Wikimedia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I flere år har det pågått en konflikt mellom feriehjemmet Solviken og hyttenaboene i Øytangen Vel i Onsøy i Fredrikstad.

Konflikten dreier seg om at velforeningen meldte fra til Fredrikstad kommune om at deler av eiendommen til Solviken, som eies av Fellesforbundet, har blitt brukt til formål den ikke er regulert for.

Situasjonen er nå i ferd med å tilspisse seg.

I en mail til hytteeier Ole Fredrik Qvale tar LO-sjef i Fredrikstad Vidar Schei i bruk ukvemsord som får Fellesforbundets sentrale ledelse til å reagere, skriver avisa Demokraten.

Schei reagerer på at håndverkere som bygger på hytta til Qvale, kjører på Solvikens eiendom.

- Toppen av frekkhet er at du selv også parkerer på vår eiendom, et større rasshøl enn deg skal man lete lenge etter! skriver han i e-posten og fortsetter:

- En liten advarsel om at vi ikke tar ansvar for eventuelle skader som måtte komme på de parkerte bilene, når vi selv jobber ute i området! Vi stopper ikke å jobbe, selv om det står ulovlig parkerte biler på vår eiendom, selv om det blir trangt!

- Ubehagelig

Det var hytteeier Ole Fredrik Qvale som meldte fra til kommunen om det han mente var brudd på reguleringsbestemmelsene på eiendommen til feriehjemmet Solviken. På eiendommen til feriehjemmet står 50 til 60 campingvogner på et område som ikke er regulert for det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer