Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lofoten tilbakekaller fiskeburger

Inneholder egg, uten at det står på pakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilbakekallingen gjelder Lofoten Fiskeburger med Steinbit og hvitløk, merket med holdbarhetsdato 05.12.2016. Produktet med denne datostemplingen inneholder egg, som ikke er opplyst på pakningen, og kan dermed gi allergiske reaksjoner hos personer med eggallergi, opplyser sjømatprodusenten

Forbrukere som ikke er allergiske mot egg, kan trygt spise produktet.

- Det er snakk om små mengder egg, men egg er ikke deklarert på pakken og vi må derfor tilbakekalle det berørte partiet, sier kommunikasjonsansvarlig i Lofotprodukt, Kristel Pedersen.

Forbrukere som er allergiske mot egg og som har kjøpt den aktuelle fiskeburgerpakken anbefales å kaste pakken samt å sende bilde av den med aktuell holdbarhetsdato til firmapost@lofoten.no , for refusjon.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling