Løgner

Det er ingen som holder løfter, det eneste de tenker på er hvordan de skal kunne melke meg for mest mulig penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ingen som holder løfter, det eneste de tenker på er hvordan de skal kunne melke meg for mest mulig penger.

Vi blir dumgjort av politikerene å det er ingen som vil ta ansvar for ungdommer som faller utenfor statens nettverk. Da drukner de deg i papirarbeid å vrir seg som sleiper åler slik at vi ikke skal kunne bruke de norske godene vi betaler dyr skatt for.

Vi har ikke råd til å etablere oss på boligmarkedet, langt mindre ha bil som framkomstmiddel, og kollektivtrafikken har ingen kontroll på.

Vi blir stilt med to valg:

Kjøpe bolig i utkanten av fylket, å må betale tusenvis av kroner i veiavgift å bompenger for veier som aldri blir gjort noe med uansett. å få barn når vi er 40, fordi da har vi kanskje råd og når vi er over 40 er sjangsen for å få et barn med downs syndrom ca 50%.. å ifølge politikere er det forkastelig å bære frem..

Vi kan leve på 27 kvadratmeter ca sentrumsnært å ta det uutholdelige kollektivtransporten å leve som burhøns til vi er 50 da har vi kanskje arvet penger eller hus så vi kan stifte familie. Vi har fremdeles ikke råd til å få barn å hvis vi i det hele tatt får barn er vi døde før barnet er 30.

Lenge leve velferdsstaten....