HARDT SKADET: En mann ble skadet da han prøvde å stoppe opprørere fra å rasere nabolaget sitt totalt. Han kjemper nå for livet på sykehuset. Faksimile: Daily Mirror.
HARDT SKADET: En mann ble skadet da han prøvde å stoppe opprørere fra å rasere nabolaget sitt totalt. Han kjemper nå for livet på sykehuset. Faksimile: Daily Mirror.Vis mer

Lokal helt kjemper for livet

Mannen sto i mot opprørere. Nå svever han mellom liv og død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) En mann i 50-årene kjemper for livet etter å ha blitt blitt mishandlet av opprørere i bydelen Ealing i Vest-London.

Den britiske avisa The Daily Mail skriver i dagens papirutgave at mannnen forsøkte å stoppe opprørere fra å sette fyr på to søppelkasser.

Robbet og slått Han ligger nå på sykehus for behandling av skadene han pådro seg da han ble slått flere ganger i ansiktet av den rasende ungdomsgjengen.

Mannen falt i bakken av slagene, og ble robbet for verdisaker da han lå nede for telling.

En politimann var vitne til det brutale overfallet, men antallet ungdommer gjorde det vanskelig å gripe inn.

Slo ring rundt mannen Ungdommene var bevæpnet med murstein og flasker, og politiet hadde vanskeligheter med å komme raskt til den skadede mannen. De måtte bruke makt for å komme til offeret.

De slo en ring rundt den skadde mannen, slik at ambulanserpersonell lettere kunne komme til stedet.

Mannen ble fraktet til sykehus med store skader. Tilstanden er fortsatt kritisk.

- Opprørerne hadde satt fyr på to søppelkasser, og mannen forsøkte å slokke ilden da de angrep han. Opprørerne rømte årstedet da politiet ankom, sier en lokal butikkeier til avisen Daily Mail.

Vitnet forteller videre at ungdommene, som var mellom 17 og 20 år, fortsatte med å rane personer som satt på en utecafe.

- Ondsinnet angrep Politiet hadde i natt ikke klart å identifisere den skadde mannen.

Både lommebok og mobiltelefon ble stjålet av opprørerne etter at mannen hadde falt om på gaten.

- Dette var et ondsinnet angrep på en mann som bare forsøkte å stoppe de tankeløse ødeleggelsene. Han er nå i respirator og det er fare for at han ikke overlever, sier en politikilde til avisen Daily Mirror.