Lokalavis: - Politiet sitter på lydopptak der drapsiktede forteller om sin rolle i drapet

Det skriver lokalavisa Lister 24.

LYDOPPTAK:  Tina Jørgensen og de siktede i drapssaken møttes på Rosfjord campingplass utenfor Lyngdal.  Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
LYDOPPTAK: Tina Jørgensen og de siktede i drapssaken møttes på Rosfjord campingplass utenfor Lyngdal. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER / OSLO (Dagbladet): Politiet sitter på lydopptak der en av de drapssiktede forteller om sin rolle i drapet. Det skriver avisa Lister 24. - Dette er opplysninger jeg ikke ønsker å kommentere, sier advokat Trond Wåland i Advokatfirmaet Sylte til Dagbladet.

Han forsvarer mannen som ble siktet som nummer to i saken, og som ifølge Lister24 skal ha hatt en mer perifer rolle da Tina Jørgensen ble drept. Lister 24 siterer politikilder som skal være tett på drapsetterforskningen. Ifølge kildene skal den 36 år gamle lyngdølen, som ble pågrepet først i saken, ha betrodd seg overfor bekjente tidlig i sommer. Der skal han ha fortalt om sin rolle i drapet, og om de andre som er involvert i saken.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal etterforskerne i saken ha sittet på opptaket i sju uker.

Alle de fire siktede nekter straffskyld.

Avgjørende Opplysningene fra personen som 36-åringen betrodde seg til skal ha vært helt avgjørende for at politiet i forrige uke kunne gå til pågripelse av de fire lyngdølene, skriver avisa.

Etter det Lister 24 erfarer, skal den ene av de bekjente etter denne episoden i begynnelsen av juni ha tatt kontakt med Tina Jørgensens mor, Torunn Austdal Rasmussen, angående opplysningene, skriver avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.