- Lokale gjerningsmenn

Spansk politi jobber etter en hovedteori om at lokale gjerningsmenn står bak drapet på norske Shila (13).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • - Fatter ikke at go'jenta er borte
 • Familievenn fant Shila TORREVIEJA/OSLO (Dagbladet.no): Ifølge lokalavisene arbeider politiet etter flere teorier. Men hovedteorien skal være at den eller de som misbrukte og drepte norske Shila Bigdely er fra området.

  En spansk dommer har bestemt at den videre etterforskningen av drapet på norske Shila Bigdely (13) skal være hemmelig, opplyser pressetalsmann Eirik Bergesen i Utenriksdepartementet til NTB.

  I Spania er det fast praksis at en dommer leder etterforskningen. Han tar alle avgjørelser om for eksempel arrestasjoner, avhør og ransakelser. Han har også myndighet til å peke etterforskningen i en retning.

  Dommeren bestemmer også om etterforskningen skal hemmeligholdes, noe han altså har gjort i denne saken.

  Sheila Bigdely ble funnet død fredag ettermiddag i nærheten av hjemmet sitt i bosetningen Playa Flamenca like sør for Torrevieja i Spania.

  Som et resultat av hemmeligstempelet er det ikke kjent om rapporten etter obduksjonen som skulle finne sted i går er klar.

  Lokalavisa forteller også at rektor på skolen der Shila gikk nå planlegger hvordan medelevene skal tas i mot når de kommer tilbake på skolen.