FINN EN FEIL: Den ene boka under nattbordet passet vel kanskje ikke helt inn? Foto: Faksimile fra Princess-katalogen.
FINN EN FEIL: Den ene boka under nattbordet passet vel kanskje ikke helt inn? Foto: Faksimile fra Princess-katalogen.Vis mer

Lokker barna med Hannah Montana-sengesett og sexbok

Nå vil kjeden prøve å stoppe distribusjonen av tilbudskatalogene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Når man blar gjennom kataloger fra landets ledende interiørkjeder sitter man ofte med et inntrykk av at utstillingsrommene er veldig gjennomtenkt.

I den ferske katalogen fra Princess kan det også se sånn ut. Men er det gjennomtenkt at boka «Sex Toys» skal ligge under nattbordet på pikerommet kjeden viser fram for å selge et Hannah Montana-sengesett?

- Det er klart at det ikke skal være sånn. Vi vil bruke helga og mandag på å finne ut hvordan dette kan ha skjedd, sier daglig leder i Princess Gruppen, Kai Gulbrandsen, til Dagbladet.

Han er selv småbarnsfar, og mener episoden er svært beklagelig.

- Katalogen er tenkt distribuert fra førstkommende mandag, men vi forsøker nå å stoppe dette, sier Gulbrandsen.

Katalogen lå lørdag rundt om i kjendens butikker rundt om i landet, og Dagbladet kunne enkelt sikre seg et eksemplar ved å besøke Princess-butikken på Oslo City.

- Vi sender ut et titalls butikkeksemplar, men distribuerer hovedsakelig til postkassene, sier Gulbrandsen, som sier at også disse katalogene vil bli trukket tilbake.

- Men katalogene virker veldig godt gjennomtenkte. Hvordan kan en bok om sexleketøy havne under bordet på et pikerom?

- Det er et helt uvirkelig scenario. Den problemstillingen som vi har kommet oppi nå, har vi aldri vært borti før. Det er helt logisk at man legger barnebøker der.

- Dette er mer enn en tabbe. Hvordan dette har skjedd, vet jeg ikke nå, sier Gulbrandsen.

Han forteller videre at katalogen lages ved hjelp av både egne medarbeidere og innleide tjenester.

- Vi har en runde å gå. Ikke bare blant egne ansatte, men vi vil ta kontakt med eksterne tjenesteleverandører. Vi vil ha svar på dette.

Gulbrandsen sier kjeden aldri har vært i nærheten av slike tabber, og lover at det aldri vil skje igjen.

STOPPER DISTRIBUSJONEN: - Vi vil bruke helga og mandag på å finne ut hvordan dette kan ha skjedd, sier daglig leder i Princess Gruppen, Kai Gulbrandsen
STOPPER DISTRIBUSJONEN: - Vi vil bruke helga og mandag på å finne ut hvordan dette kan ha skjedd, sier daglig leder i Princess Gruppen, Kai Gulbrandsen Vis mer