Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lokker kvinner med stripping

I Pajala nord i Sverige er det mangel på kvinner. Derfor tilbyr arbeidsformidlinga strippeutdanning til 10 av byens 500 arbeidsløse menn. Kvinnelig publikum skal fraktes inn med busser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om de bare skal lokke med rørlegger-sprekka eller vise «The full monty», er ikke bestemt. Men på det norrlandske tettstedet går de nye veier for å trekke østrogen til bygda.

Ti utvalgte menn får tilbud om strippe- og danseutdanning. Kursarrangørene planlegger et lekkert AMO-kurs.

Ifølge Norrbottens-Kuriren er sjefen på arbeidsformidlinga positiv:

- Vi sier ikke nei til en god idé, og dette er absolutt en satsing på framtida. Å skaffe kursdeltakere blir ikke noe problem. Vi har 500 arbeidsløse menn her i Pajala, sier Kurt Lind.

Bak ideen står Römppavikkommitten, som arrangerer treff for kvinnefattige steder i Sverige. De busser inn kvinner fra hele landet, og i slutten av september går den 12. kvinnebussingen av stabelen.

Trekkplasteret blir Pajalas svar på Chippendales.

ENDE-LIG: Etter filmen «The full monty» hvor hverdagskarer lot klærne falle, kom mannlig stripping på moten. Nå kan kanskje også svenske kvinner la seg begeistre av lettkledde menn.