Lokker med fyll og fest

Hotellet Tsokkos Holiday, der den 16 år gamle svenske jenta ble funnet bevisstløs, er av turoperatøren Ving merket som et sted for deg som vil feste hele natta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tatt for gruppevoldtekt

Badestedet Ayia Napa er et meget populært feriemål for skandinaver. Turoperatøren Ving alene har 5500 skandinaver på Kypros for øyeblikket. Av dem er 2000 norske. I løpet av høstsesongen regner Ving med 20000 skandinaviske feriegjester på Ayia Napa.

I Ving-brosjyren markedsføres hotellet med Max-stempelet, og teksten «ferien for deg som heller hviler når du kommer hjem» og «Velger du å bo her, må du være innstilt på å ha det kult og bo der allting skjer».

Ayia Napa er som et mekka for festhungrige skandinaviske ungdommer. Hotellet der de tre nordmennene ble pågrepet er kjent som et skikkelig partysted.

Ungdomssted

- Tsokkos Holiday er et sted for festglade ungdommer. Hotellet er atskilt fra familiehotellene, nettopp fordi det skal være mulig å feste til langt på natt, sier administrerende direktør Petter Asperud i Ving til Dagbladet.

Han sier at selskapet ser svært alvorlig på den tragiske hendelsen i Kypros.

- Midt på sommeren er Ayia Napa et ungdomssted. Ungdommer har et annet volumnivå, og de ønsker å feste til langt på natt. Samtidig er det selvstendige mennesker som reiseselskapet ikke kan ta direkte ansvar for, sier Asperud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer