Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik lurte 41-åringen jentene:

- Lokket unge jenter med penger, klær, alkohol og sigaretter

Mannen skal ha kontaktet norske jenter ned i 11-års alderen og kjøpt nettovergrep mot barn på fire år. Over 50 jenter er identifisert. Politiet frykter det er langt flere.

PRESSEKONFERANSE: Politiadvokat Marianne Høyer (t.v.) og etterforskningsleder Cathrine Walberg Martinsen.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
PRESSEKONFERANSE: Politiadvokat Marianne Høyer (t.v.) og etterforskningsleder Cathrine Walberg Martinsen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

- Siktede har utgitt seg for å være en gutt i en annen alder enn han er. Han har brukt forskjellige bilder funnet på internett, og på den måten lurt jenter. Flere av de fornærmede har trodd de har snakket med en mye yngre gutt.

Det forteller etterforskningsleder for SOBI (seksuelle overgrep mot barn på internett) i Trondheim, Cathrine Walberg Martinsen, til Dagbladet. Torsdag var hun blant dem som holdt pressekonferanse om det som har utviklet seg til å bli en serieovergrepssak.

En 41 år gammel mann, som de seinere åra er straffedømt flere ganger for lignende forhold, ble i desember pågrepet og siktet for flere tilfeller av nettovergrep. I tidligere dommer mot mannen kommer det fram hvordan han har hatt seksuell omgang med jenter under 16 år, vært i besittelse av store mengder overgrepsmateriale og tilbudt barn penger på blant annet Facebook for sex og nakenbilder.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?