Lokomotiv sporet av i Drammen

Lokomotivet på 450 meter langt togsett sporet av. Kan skape togkaos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et lokomotiv sporet av ved godsterminalen i Drammen ved 3.30-tida natt til tirsdag, melder politiet på Twitter.

- Jeg har fått melding om at trafikken vil gå som normalt i morgentimene. At lokomotivet har sporet av får ikke noe konsekvenser for persontrafikken, sier Åge-Christoffer Lundeby, kommunikasjonssjef i NSB Persongtog til Dagbladet klokka 07.00.

  • Er du på stedet? Har du bilder? Tips oss: Telefon: 24 00 00 00. SMS/MMS: 2400. E-post: 2400@db.no

Lokomotivet hadde flere vogner på slep og er totalt 450 meter langt. Da politiet kom fram til stedet lå lokomotivet delvis tippet over på siden.

- Det er bare lokomotivet og den første vogna bak lokomotivet som har sporet av. Det har ikke vært noen voldsom dramatikk. Lokføreren, som var alene om bord, er like hel, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Lokomotivet sperrer delvis for andre tog, men det vil trolig ikke føre til betydelige forsinkelser i togtrafikken, opplyser politiet.

- Vi er på stedet og prater med lokføreren. Det er ingen synlige skader, og det er heller ingen ødelagte kjøreledninger. Det er lite som tyder på at det har vært snakk om voldsomme hastigheter, sier Gunnerød.