Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lokomotiv trillet ukontrollert i to kilometer

- Lokomotivet fikk uventet kraftig akselerasjon, sier havariinspektør.

 HAVNET UT AV KONTROLL:  Som følge av sviktende sporsperre havnet dette toget ute av kontroll den 5. oktober. Foto: Statens Havarikommisjon
HAVNET UT AV KONTROLL: Som følge av sviktende sporsperre havnet dette toget ute av kontroll den 5. oktober. Foto: Statens Havarikommisjon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et lokomotiv kjørte ukontrollert i to kilometer da det skulle inn på verksted på grunn av sviktende sporsperre, opplyser Statens havarikommisjon for transport (SHT).

- Et lokomotiv fikk uventet kraftig akselerasjon da det skulle flyttes inne på verkstedområdet. Lokomotivet passerte en sporsperre og stoppet på godssporene på Alnabru. Lokomotivet var i en kort periode ute av kontroll, sier havariinspektør Marius Wold Albert til VG.

Hendelsen skjedde på et verksted ved Nyland 5. oktober. SHT gjennomfører en forundersøkelse av hendelsen. Det er ennå ikke tatt stilling til om saken skal undersøkes av Havarikommisjonen.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!