Lola (12) drept: - Tok feil person

Krangel om et adgangskort skal ha utløst det groteske drapet som ryster Frankrike.

DREPT: Lola (12) ble funnet drept i Paris. Nå jakter politiet svar på hva som skjedde da jenta døde. Foto: Privat
DREPT: Lola (12) ble funnet drept i Paris. Nå jakter politiet svar på hva som skjedde da jenta døde. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Politiets etterforskning pågår for fullt etter at 12 år gamle Lola fredag ble funnet død i en koffert på gata i Paris. Ei 24 år gammel kvinne er pågrepet og ansett som hovedmistenkt i saken.

Hun skal ha bodd midlertidig i en leilighet i samme blokk som Lola og hennes mor.

Franske BFMTV kommer nå med nye detaljer om det brutale barnedrapet. Den hovedmistenkte kvinnen skal ha forklart seg til politiet etter pågripelsen.

PÅGREPET: Den 24 år gamle kvinnen som nå er pågrepet, fanget opp av overvåkingskamera. Foto: Skjermdump
PÅGREPET: Den 24 år gamle kvinnen som nå er pågrepet, fanget opp av overvåkingskamera. Foto: Skjermdump Vis mer

Skulle ta mora

Ifølge BFMTV skal hun i avhør ha fortalt at hun tok feil da hun angrep 12-åringen. Egentlig var det jentas mor som angivelig var målet. Årsaken skal ha vært at 12-åringens mor nektet å gi ut et adgangskort til den mistenkte kvinnen, slik at hun kunne komme seg inn og ut av bygningen på egenhånd.

Jenta skal imidlertid også ha båret preg av både seksuelt misbruk og tortur. Tallene 1 og 0 ble funnet på liket. Ifølge en politikilde er ikke tallene skrevet eller skåret inn - snarere er de «plassert» der av «en innretning».

Den mistenkte kvinnen skal også ha forklart seg om hvordan hun angivelig lurte 12-åringen med seg til sin søsters bolig. Der skal hun ha misbrukt henne og utøvd vold før hun ble plassert i en koffert og tatt med ut.

DREPT: Den 31 år gamle småbarnsfaren har innrømmet drapet på Lily Sullivan (18). Video: KameraOne. Reporter: Karima Elisabeth Magnussen & Magnus Paus Vis mer

Bundet og kneblet

Det var jentas mor som meldte henne savnet etter at hun ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag.

Kofferten med liket ble funnet noen kvartal unna hjemmet, i gata Rue d'Hautpoul i Paris' 19. arrondissement. Jenta var bundet på hender og føtter, hadde teip over munnen, og hadde flere kutt på halsen. Politiet kunngjorde i helga at dødsårsaken er kvelning.

Totalt fire personer er anholdt etter drapet, uvisst med hvilken begrunnelse. Blant dem er også mannen som tok kontakt med politiet etter funnet av kofferten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer