Lommemann-siktet avslørt av Oddvar (61)

Den pensjonerte lensmannen Oddvar J. Ågotnes hjalp Kripos til å sirkle inn den antatte Lommemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet.no): Pensjonert lensmann Oddvar J. Ågotnes (61) i Sund og Fjell sier til Dagbladet.no at han mottok flere uromeldinger fra publikum i 1999.

- Jeg snakket med flere som var urolige fordi en mann oppførte seg unormalt i forbindelse med aktivitet i svømmebassenger og bading i kommunen. Derfor besluttet vi at denne saken skulle prioriteres. Han ble observert på en skole, og for så vidt tatt på fersken av publikum der. Vi pågrep ham et annet sted seinere, sier pensjonert lensmann Oddvar J. Ågotnes.

- Broren ringte Den siktede 55-åringen har en profilert politimann som bror. Ågotnes mener å huske at denne broren ringte ham om saken, men at det skjedde på en særdeles ryddig måte.

-Jeg er helt sikker på at det ikke på noen måte ble gjort forsøk på å påvirke oss i vårt arbeid med saken. Det var helt naturlig at broren ringte meg som god kollega i mange år. Jeg husker ikke ordlyden i det vi snakket om, men jeg er helt sikker på at det skjedde på en ryddig måte. Vi visste begge godt at det ville få konsekvenser om det ble gjort forsøk på påvirkning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer