Lommemann-siktet møtte i retten

Måtte møte mot sin vilje. Lukkede dører nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKI (Dagbladet.no): Fengslingsmøtet startet i Follo tingrett klokka 12.30 i dag. Den siktede 55-åringen er nå til stede, og ventet på bakrommet fram til retten ble satt.

Han skal ha blitt hentet til fengslingsmøtet mot sin vilje, og kom ikke inn i rettssalen før pressen hadde forlatt salen.

Den siktede samtykket til fengsling i fire uker med brev og besøkskontroll. Han får heller ikke lese aviser eller se på tv under fengselsoppholdet.

Lukkede dører

Nå er det lukkede dører, det vil si at pressen ikke får være til stede. Presseoppbudet er voldsomt, og alle må nå vente på gangen.

Det er uvisst om 55-åringen vil forklare seg for retten.

Dørene ble lukket for presse og publikum av hensyn til alle de unge ofrene i saken, og også av hensyn til tiltalte. Påtaleansvarlig, politiadvokat Jorid Kile Berg, har sagt at hun vil be om fire ukers varetekt for den siktede.

Ble hentet inn

Den siktede i lommemannsaken ville i utgangspunktet ikke møte på fengslingsmøtet i dag, men Follo tingrett krevde at 55-åringen skulle være til stede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer