Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Lommemannen la igjen spesiell signatur

Hemmelig bevis mot Lommemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den såkalte lommemannen skal ha lagt igjen en spesiell signatur under overgrepene. Det kan sikre politiet avgjørende bevis.

Etterforskerne legger nå stor vekt på å holde den spesielle signaturen hemmelig. Bare et fåtall etterforskere skal kjenne til det spesielle beviset, skriver VG.

Hemmeligholdelsen er viktig blant annet for å luke ut anmeldte overgrep som ikke er begått av serieovergriperen. Det spesielle kjennetegnet kan også knytte en siktet opp mot overgrep der det ikke finnes DNA-bevis. Samtidig svekkes kjennetegnet som bevis dersom det blir kjent.

Politiadvokat Jorid Kile Berg i Follo politidistrikt avviser å kommentere kjennetegnet.

Den 55 år gamle bergenseren som er siktet i lommemannsaken ble mandag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll. Ifølge hans advokat Tor Erling Staff erkjenner den siktede ikke straffskyld slik saken nå står.

(NTB)

HEMMELIG BEVIS: Den såkalte lommemannen skal ha lagt igjen en spesiell signatur som kan være et avgjørende bevis i de sakene som ikke har DNA-spor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media