Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Lommemannen» observert i svømmehall

Tipser mener at «Lommemannen» kan ha vært i svømmehallen i Tønsberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet ble i slutten av forrige uke tipset om at «Lommemannen» ble observert i den kommunale svømmehallen i Tønsberg. 

 - Tipseren har meldt fra en om mann som oppførte seg merkelig. Vi skal nå sjekke tipset, som vi gjør med alle andre tips vi får inn i denne saken. Men hva det fører til, vet jeg ikke, sier politioverbetjent Håvard Aksnes i Kripos til Aftenposten.no.

Aksnes sier at observasjonen fra svømmehallen i Tønsberg virker troverdig, og at det kan bli aktuelt å be om bistand fra Vestfold politidistrikt.

«Lommemannen»skal to ganger tidligere ha misbrukt barn i Vestfold.

Politiet har imidlertid ikke grunn til å tro at noen skal ha blitt misbrukt av mannen i Tønsberg eller andre steder den siste tiden.

- Det siste forholdet i denne saken som vi kjenner til, var i Skjolden i Sogn 14. juli i år, forteller Aksnes til Aftenposten.no.

Politiet har fått inn over 100 tips etter at de sist tirsdag lanserte en egen nettside i forbindelse med etterforskningen.

KLASSISK SERIEFORBRYTER: "Lommemannen" er en voksen mann som i lang tid har reist rundt over store deler av Sør-Norge og begått meget grove seksuelle overgrep mot mindreårige gutter. Han er en klassisk serieforbryter, ifølge Politiet.
Hele Norges coronakart