Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Lommemannen» sov med våpen

For å unngå riper, er forklaringen før rettssaken i dag.

MØTER I RETTEN I DAG:  I dag starter rettsaken mot Erik Andersen, som har fått tilnavnet Lommemannen, etter måten han gikk frem på for å lure til seg unge gutter.
MØTER I RETTEN I DAG: I dag starter rettsaken mot Erik Andersen, som har fått tilnavnet Lommemannen, etter måten han gikk frem på for å lure til seg unge gutter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Mannen politiet mener er den såkalte lommemannen, har i avhør forklart at han sov med våpen i sengen de siste to ukene før han ble pågrepet.

57-åringen ble pågrepet i januar i fjor. Han hadde på seg en ladd pistol da han ble pågrepet. I sengen hans fant politiet en revolver og bokser med pepperspray.


I politiavhør har mannen forklart at han sov med våpen i sengen de siste to ukene før han ble arrestert, skriver Bergens Tidende.

Det ble også funnet flere våpen rundt om i huset hans og på arbeidsplassen hans.


Nettet snøret seg

Etterforskerne reagerte på bevæpningen og mener ifølge avisen den kan ha sammenheng med at mannen forsto at nettet var i ferd med å snøre seg sammen rundt ham.

I avhør har han imidlertid forklart at han hadde våpen i sengen for å ta vare på dem på et tørt sted, samt for å unngå at de skulle få riper.

Den såkalte lommemannen er tiltalt for overgrep og overgrepsforsøk mot 66 gutter og en rekke brudd på våpenloven. Rettssaken mot ham starter i Follo tingrett i dag. (NTB).Utforsk andre nettsteder fra Aller Media