London ber for Damilola

Jakten på den eller de som drepte ti år gamle Damilola Taylor fortsetter. I går ble to tenåringsgutter og en kvinne (39) løslatt på kausjon, etter at de fredag ble arrestert som mistenkte for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og mens 18 polititjenestemenn jobber for å finne vitner til det grusomme drapet, ber bydeler Peckham i det sørlige London for 10-åringen som ble stukket ned og drept.

Pastor Wesley Daniel i Peckham metodistkirke sier til nyhetstjenesten Ananova at alle i området er rystet over Damilolas død. De mener det burde være unødvendig at en ung gutt måtte dø for at det skulle bli satt søkelys på problemene i området.

To drept på ni dager

- Det er en vanskelig dag for familien og for hele samfunnet fordi vi alle føler et tap på samme måte som familien. Vi vil be for familien og for samfunnet, sa Daniel i forkant av dagens gudstjeneste.

- Det er mange barn i lokalsamfunnet vårt som er på samme alder. Og når et barn dør er det et sjokk for lokalsamfunnet. Nå vil folk se at noe blir gjort med hensyn til temaene det har vært snakket om en stund. Uheldigvis måtte et barn dø før det ble satt søkelys på dette.

I går kom det fram at Damilola skrev en liste over alle som mobbet ham. Politiet håper nå at denne listen kan hjelpe dem å komme nærmere løsningen på hvem som drepte 10-åringen.

Damilola blødde i hjel etter å ha blitt stukket i beinet av et stykke glass eller en kniv. I etterkant har det kommet fram at en nigeriansk tenåring ble knivstukket og drept samme sted bare ni dager før Damilola ble angrepet.

Shola Angora (17) ble funnet i en bil etter å ha blitt angrepet i Sceaux Gardens, bare noen hundre meter fra trappegangen der Damilola ble funnet. En 17 år gammel ungdom er siktet for drapet.

<B>SØRGER:</B> I går besøkte Damilolas foreldre Richard (nummer tre fra venstre) og Gloria Taylor (til høyre) stedet der Damilola ble funnet drept.
BLOMSTER:</B> Noen har plassert blomster i trappegangen der vesle Damilola ble funnet drept.