Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

London City Airport stengt etter bombefunn:

London City Airport stengt etter funn av bombe fra andre verdenskrig

16 000 passasjerer rammes da flyplassen vil være stengt hele mandag.

STENGT ETTER BOMBEFUNN: London City Airport er stengt, etter at en bombe fra andre verdenskrig ble funnet i nærheten, i elven Thames. Foto: Victoria Jones/ PA Photos/ NTB Scanpix
STENGT ETTER BOMBEFUNN: London City Airport er stengt, etter at en bombe fra andre verdenskrig ble funnet i nærheten, i elven Thames. Foto: Victoria Jones/ PA Photos/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): London City Airport er stengt etter funn av en bombe fra andre verdenskrig, i nærheten i elven Thames, skriver BBC.

Bomben ble funnet under den 4,5 milliarders utbyggingen av flyplassen.

Flyplassen vil være stengt hele mandag. 16 000 reisende blir rammet av nedstengningen.

Bomben ble funnet ved Sunday V Dock i elven Thames søndag morgen klokken 06:00, og flyplassen stengte klokken 23:00, norsk tid, skriver Evening Standard.

Politiet sa at de arbeidet med marinen for å hente ut bomben.

Passasjerer ble bedt om å ikke dra til flyplassen, men heller kontakte flyselskapene sine. British Airways, Flybe, CityJet, KLM og Lufthansa er noen av selskapene som opererer fra London City Airport. Avganger går både innlands og til Europa.

Robert Sinclair, administrerende direktør ved flyplassen, beklaget og sa «Jeg erkjenner at dette er ubeleilig for passasjerene våre... Politiet og marinen jobber for å ordne situasjonen så fort som mulig»

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!