Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

London Eye - fra utsiden

Mange svever over London i byens berømte pariserhjul London Eye. Få gjør det som magikeren David Blaine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For mens de fleste velger å plassere seg selv trygt på innsiden av en av glasskulene som frakter folk i pariserhjulet London Eye, valgte 30 år gamle David Blaine å bivåne London fra utsiden av glasskula. 135 meter skilte Blaine og bakken da kula nådde sitt høyeste punkt. En reim festet til ett av beina hans var eneste sikringen som ble brukt i stuntet, skriver CNN.

Stuntet ble filmet og skal vises på TV neste måned.

For Blaine var ikke dette noe nytt og skremmende. Magikeren og gateartisten Blaine har tidligere stått 35 timer i strekk på toppen av en 30 meter høy pål og vært omkranset av is i tre dager.

I begynnelsen av september skal 30-åringen innkvartere seg i en plastikkboks som skal henge 12 meter over elven Themsen i 44 dager. Vann er det eneste han skal leve av de 44 dagene. Han skal heller ikke ha noen form for kontakt med omverdenen.

UTSIKT: Stuntmann, magiker og entertainer David Blaine fikk med seg London fra utsiden av byens berømte pariserhjul i dag. Foto: AFP/SCANPIX