London rystes av drap - 14-åringer pågrepet

Familiefar angrepet og drept.

DREPT: James Markham ble funnet drept i London mandag. Foto: Foto: Pa Photos / NTB
DREPT: James Markham ble funnet drept i London mandag. Foto: Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i London har satt i gang en omfattende etterforskning etter at trebarnsfaren James Markham (45) ble knivstukket av flere ungdommer mandag kveld. Det melder blant annet Sky News.

Markham skal ha konfrontert gruppa med ungdommer etter at de hadde ropt til hans tenåringsdatter. Konfrontasjonen skal ha utløst et angrep fra ungdommene.

Nødetater rykket ut til åstedet ved Churchill Terrace, nord i London, men livet til familiefaren sto ikke til å redde. Han ble erklært død på stedet.

Tenåringer pågrepet

To 14 år gamle gutter er så langt pågrepet for drap og medvirkning til drap.

- Vi er sjokkert over brutaliteten i denne hendelsen. Våre tanker går til James' familie, som er knust som følge av tapet, sier John Marriott i London-politiet til Sky News.

I tillegg til de to pågrepne guttene, skal det ha vært en rekke personer til stede under drapet. Politiet ber nå vitner eller involverte om å stå fram.

- Jeg tror også foreldre som har barn som oppholdt seg i området på det aktuelle tidspunktet, er kjent med at de har vært her. Så jeg ber også dem om å ta kontakt med oss, sier Mariott.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.