London rystes av drap - 14-åringer pågrepet

Familiefar angrepet og drept.

DREPT: James Markham ble funnet drept i London mandag. Foto: Foto: Pa Photos / NTB
DREPT: James Markham ble funnet drept i London mandag. Foto: Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i London har satt i gang en omfattende etterforskning etter at trebarnsfaren James Markham (45) ble knivstukket av flere ungdommer mandag kveld. Det melder blant annet Sky News.

Markham skal ha konfrontert gruppa med ungdommer etter at de hadde ropt til hans tenåringsdatter. Konfrontasjonen skal ha utløst et angrep fra ungdommene.

Nødetater rykket ut til åstedet ved Churchill Terrace, nord i London, men livet til familiefaren sto ikke til å redde. Han ble erklært død på stedet.

ÅSTEDET: Det er lagt ned blomster på stedet hvor James Markham ble funnet drept. Foto: PA Photos / NTB
ÅSTEDET: Det er lagt ned blomster på stedet hvor James Markham ble funnet drept. Foto: PA Photos / NTB Vis mer

Tenåringer pågrepet

To 14 år gamle gutter er så langt pågrepet for drap og medvirkning til drap.

- Vi er sjokkert over brutaliteten i denne hendelsen. Våre tanker går til James' familie, som er knust som følge av tapet, sier John Marriott i London-politiet til Sky News.

I tillegg til de to pågrepne guttene, skal det ha vært en rekke personer til stede under drapet. Politiet ber nå vitner eller involverte om å stå fram.

- Jeg tror også foreldre som har barn som oppholdt seg i området på det aktuelle tidspunktet, er kjent med at de har vært her. Så jeg ber også dem om å ta kontakt med oss, sier Mariott.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer