Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lønning får huden full fra sine egne

TV2s redaksjonsklubb reagerer sterkt på Per Ståle Lønnings direktesendte intervju med gisseltakeren i Hjelmeland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han bryter en hel drøss med regler som pressen har gitt seg sjøl. Vær Varsom-plakaten forteller at man ikke skal identifisere folk, man skal ha mulighet til tilsvar, man skal ikke slippe til folk som ikke er tilregnelige. Og folk som tar våpen med seg inn i en barnehage må jo være ustabile, i hvert fall etter min oppfatning av hva som er ustabilt, sier Finn Ove Hågensen, nestleder i TV2s redaksjonsklubb til NRK.

Hågensen er meget kritisk til at pressen ble deltaker i det som skjedde.

- Vi skal være referenter og fortelle hva som skjer, vi skal ikke gå inn som deltakere. Nå påtar Per Ståle seg politiets jobb. Jeg synes politiet skal få lov til å gjøre sin jobb, og så kan vi heller gjøre vår jobb, sier Hågensen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling