Løp på trikken

Prøvde å rekke trikken. Slo seg bevisstløs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Store deler av trikketrafikken ble lammet i Oslo sentrum etter at en mann som forsøkte å rekke trikken slo seg bevisstløs i forsøket.

- Han løp etter Trikken for å rekke den. trikken begynner å gå, men han løper rett på døra, og krasjer i trikken, sier Anette Gultvedt, operatiV uteleder ved Oslo politidistrikt.

Mannen slo seg bevisstløs og ble liggende på fortauet. Trikken ble stoppet, og politi, brannvesen og ambulanse ble tilkalt. De skal hå fått kontakt med den skadde på åstedet.

- Mannen var bevisstløs da vi kom hit, og han er nå kjørt til Ullevål Universitetssykehus. Han ble aldri påkjørt av trikken, og havnet aldri under den. Dette er ikke en trikkeulykke, men et uhell, sier Gultvedt.

Vitner skal ha fortalt politiet at ulykkesfuglen skal ha vært synlig beruset. Politiet avhørte vitner på stedet, og brannvesenet spylte vekk blodet, og trikketrafikken var i gang igjen rundt klokka 13.30.

RYKKET UT: Politiet trodde først det var en trikkeulykke, og sammen med brannvesenet møtte de mannsterkt opp. Foto: Anders W. Hagen
RYKKET UT: Politiet trodde først det var en trikkeulykke, og sammen med brannvesenet møtte de mannsterkt opp. Foto: Anders W. Hagen Vis mer
STOPPET TRAFIKKEN: All trikketrafikk over Storgata ble stoppet.
SPYLER: Brannvesenet fjernet blodspor på stedet.
VITNER: Politiet avhørte vitner på stedet.