- Løpet er kjørt for Hillary

Professor Andrew Smith tror Clintons valgkamp er død. Se video av gråtkvalt Hillary i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER, NEW HAMPSHIRE (Dagbladet.no): Da Hillary Clinton på et valgkamparrangement i dag uventet tok et spørsmål fra forsamlingen, om hvordan hun alltid klarer å være ved så godt mot og med plettfritt utseende med det presset hun er under, var det like før følelsene overmannet presidentkandidaten.

- Det er ikke lett, og jeg kunne ikke ha gjort dette om jeg ikke ektefølt hadde trodd at dette var det riktige å gjøre. Du vet, dette er personlig for meg. Det er ikke bare politisk og det er ikke bare det offentlige. Jeg ser hva som skjer, og vi må reversere det, sa Clinton med tårer i øynene og bristende stemme - definitivt utenfor manus.

* Se video av det følelsesladde øyeblikket her!

- Noen tror valg er et spill, massevis av "hvem er på frammarsj og hvem går tilbake", men det handler om landet vårt, om våre barns framtid, og dette handler virkelig om oss alle, fortsatte hun, ifølge ABC News.

Er det for sent?

Selv om ingenting ennå er avgjort i demokratenes hektiske valgkamp, er det akkurat nå lite som tyder på at Hillary Clinton er i stand til å hamle opp med Barack Obamas enorme framgang i New Hampshire de siste dagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer