Løpsk brøytebil knuste bil og garasje

- Skadene er store, sier sjokkert huseier Frank Gjesdal.

KNUST: Garasjen er fullstendig ødelagt etter at den ble truffet av en løpsk brøytebil. Leserfoto: Ronny Hjertås/2400
KNUST: Garasjen er fullstendig ødelagt etter at den ble truffet av en løpsk brøytebil. Leserfoto: Ronny Hjertås/2400 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Frank Gjesdal fikk sitt livs sjokk, da han i tretida i natt bråvåknet av et voldsomt brak utenfor huset i Edlandsgeilane på Ålgård i Rogaland.

- Det smalt skikkelig. Strømmen gikk og det var kaos. En brøytebil hadde revet ned garasjen, knust bilen og ødelagt grunnmuren, sier Gjesdal til Dagbladet.no.

Brøytebilen var nære ved å brase inn i huset, og verken Frank Gjesdal, kona eller deres tre unge barn ble skadd. Også sjåføren kom unna uten fysiske skader.

- Heldigvis gikk det bra. Da jeg så ut, og så ødeleggelsene, så tenkte jeg på ham som kjørte. Jeg er bare glad for at det gikk bra, sier Gjesdal.

PulverisertHan vil ikke tenke på hva utfallet ville blitt om den flerfoldige tonn brøytebilen hadde rammet litt annerledes, og i stedet truffet boligen.

I tillegg til de omfattende materielle ødeleggelsene har flere tonn veisalt og mange tusen liter saltlake rent ut i området rundt huset.

- Skadene er store. Garasjen er revet, og må bare fjernes. Grunnmuren er ødelagt, og bilen er det ikke mye igjen av. Nå blir det en forsikringssak, sier Gjesdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer