Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Løpsk lastebildekk traff MC-følge - mann hentet med ambulanse

Dekk løsnet fra semitrailer og traff flere motorsyklister.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 16 i dag meldte politiet i Sørvest på Twitter at en motorsykkelfører skal være skadd etter å ha blitt truffet av et bilhjul. Ulykken skjedde på E 134 ved Grinde i Aksdal i Tysvær kommune i Rogaland.

- Det er en mann i 60-åra som er skadet. Han var bevisst, men er blitt hentet av ambulanse, opplyser Brit Randulff, operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt.

Det var et dekk fra en semitrailer som hadde løsnet. Dekket traff motorsyklisten som lå først i et følge på flere motorsyklister.

Traff flere motorsyklister

Ifølge politiet ble flere motorsyklister truffet av dekket. Etter at det hadde truffet den første motorsyklisten traff dekket autovernet før det sneiet motorsyklist nummer to som veltet. Motorsyklist nummer tre kjører så inn i motorsyklist nummer to som da lå nede.

Ifølge Randulff var det bare den første motorsyklisten som ble skadet.

Åpen henger med betong

Det skal ha vært et dekk på venstre side av semitraileren som løsnet.

- Semitraileren hadde en henger lastet med betong. Det var en åpen henger med betongelementer. Semitraileren var norskregistrert, sier Randulff.

Saken blir nå etterforsket av politiet på stedet. Politiet dirigerer trafikken.

- Vi må avhøre vitner og involverte for å finne ut hva som har skjedd, sier Randulff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media