Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Løpsk søppelbil drepte turist

Kjørte førerløs inn i menneskemengde i København.

OMKOM: En turist omkom da han ble truffet av denne søppelbilen i København i dag. Kommunens renovasjonsbil kjørte plutselig av seg selv og traff personen. Foto: Andreas Hagemann Bro /  NTB scanpix
OMKOM: En turist omkom da han ble truffet av denne søppelbilen i København i dag. Kommunens renovasjonsbil kjørte plutselig av seg selv og traff personen. Foto: Andreas Hagemann Bro / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i København opplyser til danske BT at mannen som omkom er en utenlandsk turist. Søppelbilen eies av København kommune.

- Sjåføren hadde gått ut av bilen, da den begynte å kjøre. Den treffer flere mennesker, streifet to, men den utenlandske turisten ble kjørt ned og er nå død, sier vaktsjef Jens Christiansen hos København-politiet til avisa.

Et øyenvitne forteller til avisa  at den lille renovasjonsbilen plutselig satte fart og kom opp i et sted mellom 30 og 40 kilometer i timen da den traff tre mennesker.

En mann ble hengende fast i bilen og kjørt inn i en mur. Mannen omkom på stedet, ifølge vitnet.

Ifølge danske Ekstra Bladet skjedde ulykken rett før klokka 19 i Strøget i den danske hovedstaden. Avisa skriver at den omkomne skal være amerikansk.

ULYKKE:
Politisperringer ved stedet der en mannlig turist ble påkjørt og drept av en liten søppelbil i Strøget i København onsdag kveld. 
Foto: Andreas Hagemann Bro / NTB scanpix
ULYKKE: Politisperringer ved stedet der en mannlig turist ble påkjørt og drept av en liten søppelbil i Strøget i København onsdag kveld. Foto: Andreas Hagemann Bro / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media