Lørdag ble kjæresten drept i tragisk vannscooterulykke i København: - Du var min eneste kjærlighet

To amerikanske utvekslingsstudenter mistet livet. 

KØBENHAVN: En 24 år gammel mann er siktet for dobbeltdrap etter at vannscooteren han kjørte kolliderte med en båt. To amerikanske turister ble drept. Video: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lørdag døde to amerikanske studenter i en tragisk ulykke i indre havn i København, etter at en vannscooter i høy fart kjørte inn i en utleiebåt.

Fem andre unge kvinner, som var om bord i båten sammen med de to kvinnene som mistet livet, ble skadd som følge av ulykken.

En 24 år gammel mann, som politiet mener at kjørte vannscooteren som forårsaket dødsfallene, er nå siktet for uaktsomt dobbeltdrap, for hensynsløst å ha utsatt andre for livsfare og for å ha unnlatt å hjelpe personer i nød. 24-åringen er varetektsfengslet fram til 1. juni. Sju andre personer er siktet for å ha utsatt andre for livsfare og for å ha unnlatt å hjelpe personer i nød.

- Vi hadde hele livet

Den danske avisa BT gjengir i dag et Facebook-innlegg skrevet og publisert av kjæresten til en av kvinnene som mistet livet lørdag kveld.

«Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal ta farvel. Det var ikke meningen at jeg skulle si farvel. Vi hadde hele livet foran oss, og vi hadde så mange fantastiske planer, men selv om vi nå ikke kommer til å oppleve dem så vil en del av deg leve videre i meg og i alle andre som du elsket her i livet. Du elsket mer, du lo mer og smilet ditt var større enn noen andres. Du har gjort livet for alle rundt deg bedre ved bare å være en del av det. Ingen fortjente liv og lykke mer enn deg. Jeg vil aldri glemme deg. Jeg vil aldri slutte å elske deg. Du var min beste venn, min eneste kjærlighet, min tøysete partner, min søteste jente, og jeg vet at du er i himmelen og smiler ned. [...] Jeg er takknemmelig for de fem årene jeg var så heldig å få kjenne deg og jeg vil alltid være formet av de tre årene jeg kunne kalle deg for min. Ingenting i livet har vært så vanskelig, og jeg kommer aldri til å slutte å være din. God natt, min vidunderlige. Jeg elsker deg», står det i innlegget ifølge BT.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer