Lørdag bøtter det ned igjen over Sør-Norge

Nye regnrekorder over Oslo i går. Og Bergen-ordfører kan holde solgaranti.

OSLO SØR TORSDAG ETTERMIDDAG:  Motoren "druknet" i denne veidumpa på Brenna - rett ved kommunegrensa mellom Oslo og Oppegård -, og sjåføren måtte forlate bilen, ta med seg barnet og vasse gjennom vannmassene. Foto: Ida Pedersen.
OSLO SØR TORSDAG ETTERMIDDAG: Motoren "druknet" i denne veidumpa på Brenna - rett ved kommunegrensa mellom Oslo og Oppegård -, og sjåføren måtte forlate bilen, ta med seg barnet og vasse gjennom vannmassene. Foto: Ida Pedersen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Så kan da nordlending, humørspreder og Bergen-ordfører Trude Drevland glede seg enda noen dager over at sommerværet går i favør av Vestlandets hovedstad.

- Det er ikke mange steder i landet som runder 20 varmegrader denne helgen. Det ser best ut for Bergen, som kanskje kommer opp i 22. Flere andre steder på Vestlandet kan også runde 20. I Trondheim ligger det an til 19-20.

- Resten av landet må greie seg med godt under 20, og det blir mer regn i Sør-Norge, sier statsmeteorolog Børje Johansson ved Meteorologisk institutt til Dagbladet, mens han og kolleger legger siste hånd på et nytt langtidsvarsel.

Her kan du sjekke været der du er.

Solgaranti - i Bergen

Det er ikke mange tegn til at den «ordentlige» sommeren med temperaturer i 25-graders klassen kommer tilbake neste uke heller.

Da himmelens sluser åpnet seg over Oslo og omland i går kveld, var Bergen-ordføreren breial nok til å invitere østlendinger på ferie til hennes by - med solgaranti.

- Jeg synes egentlig det er en lidelseshistorie i seg selv å se østlendinger i regnvær, sa Drevland til Nettavisen da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer