- Lørdag er hele SAS i rute igjen

Nesten i orden fra morgenen av, lover informasjonssjefen.

VENNER IGJEN: Yngve Carlsen, leder i Norsk Flygerforbund, sammen med Informasjonssjef Knut Morten Johansen (t.h.) i SAS etter at streiken ble avsluttet torsdag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
VENNER IGJEN: Yngve Carlsen, leder i Norsk Flygerforbund, sammen med Informasjonssjef Knut Morten Johansen (t.h.) i SAS etter at streiken ble avsluttet torsdag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS har hatt for vane å vise seg som en blid mann - inntil pilotstreiken startet forrige fredag.

Siden har han blitt mer grå i ansiktet, mer søvnløs og mer opptatt i telefonen fra dag til dag.

Inntil denne fredagen, den første hele SAS-dagen etter streiken, som har berørt 4000 avganger og 400 000 passasjerer i løpet av sju dager.

Nå smiler han igjen.

- I løpet av denne lørdagen skal hele ruteprogrammet være i gjenge som før streiken. De fleste vil merke normalt SAS-program allerede fra lørdag morgen, sier Johansen.

- Men jeg garderer meg litt på vegne av selskapet med å si komplett ruteprogram fra utpå lørdagen, kanskje kvelden, sier informasjonssjefen til Dagbladet ved 17-tida fredag.

Slutt på innstillinger

SAS hjemmeside har ikke noe eget «kapittel» for innstillinger/kanselleringer denne helgen, som de har hatt hver dag den siste uka.

- Det har vært en glede å se alle yrkesgrupper gi full gass igjen for å bringe trafikken tilbake til normalen. Det har merkbart nærmet seg det vanlige fra time til time, sier Johansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer