Lørdag var Logan (2) forlover i foreldrenes bryllup. Nå er han død

Christine og Sean framskyndet giftermålet for at sønnen skulle få oppleve det før han døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Klokka 20.18 tok sønnen min sitt siste åndedrag. Jeg er så trist, opprørt og vantro. Han er med englene nå, og har ingen flere smerter, skriver Christine Swidorsky på Facebook.

Toåringens bortgang bekreftes av en talskvinne for Swidorsky og mannen Sean Stevenson:

- Logan døde klokka 20.18 i går kveld, omgitt av sin familie og sine kjære. Han gikk fredfullt bort, opplyser Sylvia Johnson til nyhetsbyrået AP.

Genfeil Christine og Seans sønn Logan ble født med en genfeil som tidlig førte til leukemi. Etter langvarig behandling viste det seg i forrige måned at gutten ikke hadde lenge igjen å leve, og Christine og Sean tok et hastevalg:

Paret, som hadde tenkt å gifte seg først om et år, framskyndet bryllupet til sist lørdag - for at Logan skulle få oppleve dem gift før han døde.

Og som sagt, så gjort: Etter at saken ble kjent gjennom media, strømmet donasjonene inn, og det gjorde familien fra Pittsburgh i Pennsylvania i stand til å planlegge og gjennomføre bryllupet på bare ei ukes varsel.

Kledd i dress Logan var foreldrenes forlover, og var kledd i en liten stripete dress mens han bivånet at foreldrene ga hverandre sitt «ja».

Men guttens helse ble raskt verre etter bryllupet. På Facebook forteller Christine at Logan i går pustet svært uregelmessig. Hun tilkalte lege, som konstaterte at toåringen var i ferd med å dø.

Logans foreldre var blitt enige med legene om at det ville være best for ham å få dø hjemme, gitt at han fikk riktige medisiner. Og slik ble det altså; i går kveld sovnet toåringen fredfullt inn i familiehjemmet.

I DRESS: Under bryllupet var lille Logan kledd i en stripete dress, og fikk se foreldrene gifte seg. Foto: ERIC SCHMADEL / TRIBUNE REVIEW / AP / NTB SCANPIX
I DRESS: Under bryllupet var lille Logan kledd i en stripete dress, og fikk se foreldrene gifte seg. Foto: ERIC SCHMADEL / TRIBUNE REVIEW / AP / NTB SCANPIX Vis mer