Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Løslater en av to overgrepssiktede nordmennene

Pågrepet for overgrep mot sjuåring på st. hansfest i Danmark.

SIKTET FOR OVERGREP MOT SJUÅRING:  To nordmenn er siktet for overgrep mot ei sju år gammel jente. Overgrepet skjedde under en st. hansfest på Lagunen camping på Nord-Jylland. Foto: Lagunen Camping
SIKTET FOR OVERGREP MOT SJUÅRING: To nordmenn er siktet for overgrep mot ei sju år gammel jente. Overgrepet skjedde under en st. hansfest på Lagunen camping på Nord-Jylland. Foto: Lagunen Camping Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 33 år gammel nordmann som ble pågrepet på st.hansaften siktet for seksuelle overgrep mot ei sju år gammel jente på en campingplass utenfor Aalborg i Danmark, er løslatt.

- Min klient blir løslatt, det har en høyere domstol bestemt. Det skjer i dag, hvis det ikke har skjedd allerede, sier mannens advokat Ken Ellemose til Dagbladet.

33-åringen ble pågrepet etter at han ble pekt ut av den sju år gamle fornærmede.

I den opprinnelige kjennelsen ble begge de to nordmennene fengselet i åtte dager.

- Siktelsen opprettholdes inntil videre selv om mannen løslates, opplyser politikommisær Lars Nørsgård Jørgensen.

En 32-åring, som ble pågrepet senere på kvelden, etter at han selv oppsøkte politistasjonen, er fortsatt fengslet.

Overfalt bak busk Overgrepet skjedde klokka 23 på kvelden st. hansaften under feiringen på Lagunen Camping i Hou på Nord-Jylland.

Den syv år gamle jenta hadde gått for å tisse i en busk da hun skal ha blitt overfalt.

Opprinnelig var det bare 33-åringen som var pågrepet av politiet, etter at han ble utpekt som gjerningsmann av sjuåringen. 32-åringen ble pågrepet etter at han selv møtte opp på politistasjonen.

- Han troppet opp på politistasjonen og kom med opplysninger rundt hendelsen med den sju år gamle jenta som gjør at vi valgte å pågripe ham, opplyste vaktsjef Karsten Kristensen ved Nord-Jylland politidistrikt til NTB i helgen.

Kjente hverandre De to nordmennene kjenner ifølge politiet hverandre, men skal ikke ha begått overgrepet sammen. Ifølge politiet dreier det seg om seksuelle overgrep, men ikke voldtekt.

Det skal ha vært rundt 100 personer tilstede på st. hansfesten. Arrangøren har tidligere fortalt danske medier at han ikke merket at noe var galt før politiet kom.

- Jeg oppdaget først at noe var galt da politiet ankom. På det tidspunktet var bålfesten slutt, og folk satt inne på puben vår og hygget seg, sier Peter Larsen som eier restaurant Lagunen, der festen fant sted.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media