Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Løslates etter Torshov-drap

- Noe i 33-åringens forklaring som ikke stemmer, sier politiet.

 DØDENS LEIEGÅRD:  Det var i en oppgang i denne kommunale leiegården i Østgaardsgate på Torshov et en mann fra Gambia ble skutt i hodet og drept sist onsdag. Det var det tredje drapet på fire år i denne gården. FOTO: MORTEN HOLM, SCANPIX.
DØDENS LEIEGÅRD: Det var i en oppgang i denne kommunale leiegården i Østgaardsgate på Torshov et en mann fra Gambia ble skutt i hodet og drept sist onsdag. Det var det tredje drapet på fire år i denne gården. FOTO: MORTEN HOLM, SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Politiet vil i dag løslate 33-åringen som er siktet for drapet på en gambisk mann på Torshov onsdag kveld, opplyser politiet til NTB. 


Politiet betegnet tidlig drapet i den kommunale leiegården i Østgaardsgate som en ren henrettelse.


- Vi har avhørt mannen og har ikke funnet at det er skjellig grunn til å mistenke ham for drapet. Det er elementer i forklaringen som ikke stemmer, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt til NTB.


Fortsatt siktetHun sier samtidig at siktelsen om forsettlig drap, eller medvirkning til drapet, foreløpig blir opprettholdt.


33-åringen med somalisk bakgrunn tok selv kontakt med politiet dagen etter og fortalte at han hadde en tilknytning til det som skjedde.


Tidligere i dag opplyste etterforskningsledelsen at den tviler på forklaringen til 33-åringen.


Dagbladet.no

 IKKE TROVERDIG:  Politiinspektør Hanne Kr. Rohde og etterforskerne tror ikke på forklaringen til 33-åringen. Han løslates i dag, men siktelsen for medvirkning til drap blir opprettholdt. FOTO: BERIT ROALD, SCANPIX.
IKKE TROVERDIG: Politiinspektør Hanne Kr. Rohde og etterforskerne tror ikke på forklaringen til 33-åringen. Han løslates i dag, men siktelsen for medvirkning til drap blir opprettholdt. FOTO: BERIT ROALD, SCANPIX. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!