Løslatt etter avhør

31-åringen som onsdag ble satt i forbindelse med pengetransport-saken og minibankranene i Follo, er satt fri etter avhør i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Enebakk-mannen blir trolig sluppet fri etter avhør ved Follo politidistrikt i dag, opplyser politiinspektør Sven Arild Damslora til NTB.

- Min klient ble tidligere på 90-tallet tiltalt for seks-åtte minibankran i Akershus, men frikjent for alle forholdene. Etter det har Enebakk lensmannskontor hatt et noe anstrengt forhold til mannen, sier advokat Næss.

Lensmann Stig Alf Hansen i Enebakk ønsker ikke å kommentere antydningene fra advokaten.

- Det er funnet ting ved ransakelse hos mannen i Enebakk som kan knytte ham til de grove tyveriene fra minibanker i Follo det siste året. Derfor mente vi det var riktig at politiet i Follo fikk avhøre mannen, sier lensmann Stig Alf Hansen i Enebakk til NTB.

Advokat Ness fastslår overfor NTB at det ikke finnes bevis som kan knytte hans klient til Securitas-ranet eller minibankranene i Follo.

Mannen ble tatt etter mistanke om medvirkning ved et biltyveri, utført av en annen person. Under ransakingen av mannens bolig fant politiet utstyr som nå sjekkes i forbindelse med annen kriminalitet i distriktet. 31-åringen fra Enebakk, som er utdannet bilmekaniker, satt i morges i avhør i Ski.

(NTB)