Løslatt etter overfall på kvinne (19)

Mannen knyttes ikke til andre overfall i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som ble pågrepet etter at en 19 år gamle kvinne ble overfalt i Oslo sentrum, er løslatt. Politiet tror ikke han har noe med andre overfall i hovedstaden i vinter å gjøre.

- Vi har sjekket ham opp mot fantomtegningene vi fikk laget, og vi tror ikke denne mannen har noe med de sakene å gjøre. Mannen er nå løslatt, sier politiadvokat Mette Haldorsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Den 19 år gamle kvinnen meldte fra om overfallet ved Oslo Plaza like før klokken 0.30 natt til fredag. Kvinnen fikk rifter i klærne og skrubbsår, og har forklart at hun klarte å komme seg unna.

En 32 år gammel mann ble pågrepet like i nærheten.

- Han er siktet for legemsfornærmelse med skadefølge, men sier han ikke husker noen ting, sier Haldorsen.

Mannen var ifølge politiadvokaten beruset da han ble pågrepet. Politiet håper nå at videokameraer på kjøpesenteret Galleri Oslo har plukket opp hendelsen.

- Når han ikke husker noe og vi ikke har vitner, blir dette påstand mot påstand. Det er veldig uklart hva som skjedde, sier Haldorsen.

(NTB)

SIKTET: Mannen som i går ble pågrepet i forbindelse med overfall på en 19 år gammel kvinne siktes for legemsfornærmelse med skadefølge. Politiet mener han ikke kan knyttes til andre overfall i Oslo. Foto: DANIEL LAABAK
SIKTET: Mannen som i går ble pågrepet i forbindelse med overfall på en 19 år gammel kvinne siktes for legemsfornærmelse med skadefølge. Politiet mener han ikke kan knyttes til andre overfall i Oslo. Foto: DANIEL LAABAK Vis mer