Løsnet skudd etter at person gikk inn i feil leilighet

Mann i 30-åra og mann i 40-åra pågrepet.

SKUDD: To mann er pågrepet etter at det ble løsnet skudd i Casparis gate i Oslo. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SKUDD: To mann er pågrepet etter at det ble løsnet skudd i Casparis gate i Oslo. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet fikk klokka 18.46 i ettermiddag melding om at det var avfyrt et skudd i en oppgang i Casparis gate mellom St. Hanshaugen og Ila i oslo.

- Det var en person som hadde gått inn i feil leilighet. Vedkommende, en mann i tjueårene skulle på besøk i en annen leilighet. Da han kom  inn i denne leiligheten ble han møtt av en person med våpen. Vedkommende avfyrte ett skudd, sier operasjonsleder Marianne Grindaker til Dagbladet.

Personen kom seg i sikkerhet, og politiet tok seg kort tid etter inn i leiligheten der skuddet ble avfyrt. Der pågrep de to menn.

- Vi har også funnet et våpen, det er uvisst om det er et ekte våpen, en softgun eller lignenede, sier Grindaker.

- Skuddet som ble avfyrt, hvor endte det?

- Det har jeg foreløpig ingen informasjon om, sier operasjonslederen, men bekrefter at ingen ble skadet i skyteepisoden.

Hun forteller at de to mennene som er arrestert etter skyteepisoden er en norsk mann i førtiårene og en norsk mann i trettiårene.

Mannen som uheldigvis kom inn i feil leilighet og ble møtt med skudd, skal ifølge politiet være en norsk mann i tjueåra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer