Løsnet skudd etter at person gikk inn i feil leilighet

Mann i 30-åra og mann i 40-åra pågrepet.

SKUDD: To mann er pågrepet etter at det ble løsnet skudd i Casparis gate i Oslo. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SKUDD: To mann er pågrepet etter at det ble løsnet skudd i Casparis gate i Oslo. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk klokka 18.46 i ettermiddag melding om at det var avfyrt et skudd i en oppgang i Casparis gate mellom St. Hanshaugen og Ila i oslo.

- Det var en person som hadde gått inn i feil leilighet. Vedkommende, en mann i tjueårene skulle på besøk i en annen leilighet. Da han kom  inn i denne leiligheten ble han møtt av en person med våpen. Vedkommende avfyrte ett skudd, sier operasjonsleder Marianne Grindaker til Dagbladet.

Personen kom seg i sikkerhet, og politiet tok seg kort tid etter inn i leiligheten der skuddet ble avfyrt. Der pågrep de to menn.

- Vi har også funnet et våpen, det er uvisst om det er et ekte våpen, en softgun eller lignenede, sier Grindaker.

- Skuddet som ble avfyrt, hvor endte det?

- Det har jeg foreløpig ingen informasjon om, sier operasjonslederen, men bekrefter at ingen ble skadet i skyteepisoden.

Hun forteller at de to mennene som er arrestert etter skyteepisoden er en norsk mann i førtiårene og en norsk mann i trettiårene.

Mannen som uheldigvis kom inn i feil leilighet og ble møtt med skudd, skal ifølge politiet være en norsk mann i tjueåra.

- Har dere gjort andre beslag en våpenet inne i leiligheten?

- Det er for tidlig å svare på. Vi er på stedet og ransaker og gjør undersøkelser nå, forteller operasjonsleder Grindaker.