BRÅK: Politiet i Oslo fikk melding om opptrinnet like før klokka 23  fredag kveld om en ordensforstyrrelse på en restaurant på Løren Torg, og sperret raskt av stedet. Foto: Øystein Andersen / Dagbladet.
BRÅK: Politiet i Oslo fikk melding om opptrinnet like før klokka 23 fredag kveld om en ordensforstyrrelse på en restaurant på Løren Torg, og sperret raskt av stedet. Foto: Øystein Andersen / Dagbladet.Vis mer

Løsnet skudd inne på restaurant i Oslo

Tomhylse funnet på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo meldte seint fredag kveld melder om en ordensforstyrrelse inne på en restaurant på Løren Torg like før klokka 23.

Dagbladet har snakket med et vitne som sier at det ble løsnet skudd inne på restauranten som nå er sperret av. Beredskapstroppen rykket ut, og etterforskere har lokalene.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Rune Ullsand, sier til Dagbladet ved 01.30-tiden at de fortsatt jobber med å skaffe seg oversikt over situasjonen.

Fant tomhylse
- Vi har fått vitneforklaringer om at det er løsnet et skudd, og jeg kan bekrefte at vi har funnet en tomhylse på stedet. Andre har forklart at de hørte et smell. Vi kan ikke utelukke at skuddet og smellet kan ha kommet fra en startpistol, sier Ullsand.

Ingen var pågrepet ved 01.30-tiden.

- Vitner har forklart at det var to, tre eller fire personer involvert. Vi har navn på noen av dem, sier Ullsand.


Han sier også at det er mulig det ble tatt i bruk både pepperspray og CS-gass i tumultene.