Lot babyen være igjen i bilen mens de shoppet

Politiet måtte knuse rute for å redde gutt (7 dager).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Svensk politi måtte i går knuse en bilrute for å redde ut et spedbarn som ble etterlatt alene i bilen mens foreldrene var på handletur, melder Expressen.

Politiet i Gøteborg-forstaden Bäckebol fikk en rekke meldinger i går kveld fra forbipasserende som observerte den syv dager gamle gutten alene i baksete på en personbil på en parkeringsplass utenfor elektronikkjeden Media Markt.

Varm kveldEn politipatrulje og en ambulanse rykket ut til stedet i 20-tiden.

- Barnet sov i bilen, så det gikk ikke an å se utenfra hvordan det sto til når patruljen sto der, sier Peter Larsson ved politiet i Hising til Expressen.

Lufttemperaturen var omkring 25 plussgrader på tidspunktet da gutten ble oppdaget i bilen.

Det er naturlig å anslå at det var noe varmere inne i bilen.

Meldes til barnevernetPolitiet forsøkte å finne babyens foreldrene, uten å lykkes og knuste en av bilens ruter for å få ut gutten.

Barnet ble sjekket av ambulansepersonalet, som konstaterte at han var i fin form etter å ha vært alene i bilen i omkring 20 minutter før han ble hentet ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer