Lot mann dø i garasjen

Chante Mallard kjørte på en mann, og lot ham ligge i garasjen sin til han døde. Nå er hun tiltalt for drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I oktober kjørte Mallard (25) på en uteligger, som ble kastet halvveis inn i frontruta hennes. Mallard kjørte rett hjem og parkerte bilen i garasjen. Uteliggeren Gregory Biggs (37) ble liggende på bilen og døde av skadene, melder CNN.

«Hun begikk eller forsøkte å begå en handling som åpenbart var skadelig for et menneskeliv. Hun transporterte Gregory Biggs til sitt hjem mens han var alvorlig skadd og plassert i hennes bil. (...) Hun gjemte ham i garasjen, noe som hindret ham i å få legehjelp, som igjen førte til at han døde,» heter det i tiltalebeslutningen.

Advokater fra begge sider nektet torsdag å kommentere saken.

Mallard har fortalt etterforskere at hun var på vei hjem fra en nattklubb i Forth Worth, Texas, da hun kjørte på Biggs. Hun har i avhør sagt at hun ble redd og kjørte hjem og parkerte i garasjen. Biggs lå da fortsatt med overkroppen inne i bilen og de brukne beina hengende utover panseret.

- Inhuman

Chante Mallard, som arbeider som hjelpepleier, har fortalt politiet at hun ignorerte offerets stadige bønner om hjelp, men at hun gikk innom garasjen gjentatte ganger og ba ham om unnskyldning.

Biggs ble senere funnet i en park, og politiet hadde ingen spor i saken før de fikk et tips fra publikum fire måneder etter. Mallard hadde snakket om episoden på en fest.

Hjemme hos kvinnen fant de bilen stående i garasjen, med knust frontrute og rester av blod og hår.

En lege sier at Biggs trolig døde etter noen timer på grunn av blodtap og andre alvorlige skader.

Aktor i saken, statsadvokat Richard Alpert, har tidligere sagt at Mallard er hjerteløs og inhuman:

- Jeg må finne på et nytt ord. Likegyldig er ikke nok. Det er ikke nok å si ond heller. Hjerteløs? Inhuman? Kanskje vi nettopp har redefinert inhumanitet her.

- HJERTELØS: Chante Mallard lot en mann dø i garasjen. Aktor kaller henne hjerteløs og inhuman.
PÅKJØRT OG FORLATT: Uteliggeren Gregory Biggs lå blødende i garasjen til Mallard. Til slutt døde han.
GARASJEN: Her ble Gregory Biggs liggende på et panser for å dø.