Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lot seg overtale

STAVANGER (Dagbladet): Jaana Malnes lot seg overtale til å bli Domino-medlem av butikksjef Anette Johansson hos Dressmann. - Men jeg kommer ikke til å bli mer lojal mot de butikkene hvor jeg nå får kortrabatt, sier Malnes. Av

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har ikke noe tro på slike rabattkort. Jeg er enslig og handler ikke så mye at jeg vil spare noe særlig likevel, sier hun til Dagbladet.

Samarbeid

Hun lot seg likevel overtale til å ta imot et Domino-kort av butikksjef Anette Johansson hos Dressmann. Dressmann er med i kortsamarbeidet Domino, sammen med blant annet Statoil, Rimi og ICA.

- Vi har hatt ganske stor pågang fra folk som ønsker Domino-kort. Noen kommer inn i butikken bare for å registrere seg som kortkunder, sier butikksjef Johansson.

Takker nei

- Men det er også en god del som takker nei til tilbudet selv om det er gratis. De sier de har nok kort fra før, forteller Johansson.

Butikksjefen hos Dressmann i Stavanger venter at de vil få flere faste kunder når det nye Domino-kortet får gått seg til i markedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media