Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lot som om hun var ni måneder på vei

Nå er Jennifer Latham (39) siktet for kidnapping.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Kvinnen som ble arrestert forrige fredag, etter at hun angivelig skal ha kidnappet en nyfødt baby fra Central Regional Hospital i Sandford, Florida, kunne i går spasere ut av fengselet iført elektronisk fotlenke, melder ABC News.

- Planla å beholde barnet

Jennifer Latham skal ha puttet den én dag gamle babyen i en bag og spasert ut av sykehuset. Overvåkingsbilder fra sykehuset viser en kvinne kledt som sykepleier som tar med seg et spedbarn fra barselavdelingen.

Politiet har siktet 39 år gamle Latham for kidnapping. De tror hun planla å beholde barnet. Til sin egen familie har hun fortalt at hun var ni måneder på vei i svangerskapet.

- Vi har vært og kjøpt babyklær og slike ting. Dette hadde jeg virkelig aldri trodd, sier Jennifers søster Penny Barnard.

Latham kjørte fra sykehuset i en SUV, men var på veien i bare noen få minutter før politiet stanset henne.

Babyene på barselavdelingen er merket med alarmbrikker, og alarmen ble utløst samme øyeblikk som 39-åring forlot avdelingen med spedbarnet.

Da hun ble stanset prøvde Jennifer Latham å overbevise politiet om at babyen tilhørte henne. Hun klaget over at hun fremdeles hadde smerter etter fødselen.

image: Lot som om hun var ni måneder på vei

Politiet vil ha henne fengslet

Politiet undersøker nå om hvorvidt Latham har kriminelt rulleblad i en annen stat, i håp om at dommeren da vil sende henne tilbake i fengsel. Sanford-politiet uttrykker bekymring for at Latham på frifot fremdeles kan utgjøre en trussel for barnet, melder WFTV.

Neste rettslige høring i saken er satt til 29. april, skriver Orlando Sentinel.

Rundt 120 spedbarn er blitt bortført fra sykehus i USA i løpet av de siste 20 årene, viser offisiell statistikk.

OVERVÅKET: Jennifer Latham, som angivelig skal ha kidnappet et nyfødt spedbarn fra et sykehus i Florida, ble fanget opp av overvåkingskameraer da hun forlot barselavdelingen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media