Lot sønnen (7) gå alene til parken 800 meter unna hjemmet

Nå er mora arrestert og siktet for omsorgssvikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 34 år gammel mor fra den amerikanske delstaten Florida har blitt tiltalt for omsorgssvikt etter at hun lot sin sju år gamle sønn gå alene til parken. Det melder nyhetsbyrået AP.

Det var på lørdag at sjuåringen var på vei til parken som ligger omtrent 800 meter unna hjemmet deres da han stoppet ved et offentlig basseng like ved.

Livvakter ved bassenget skal ha fortalt til politiet at de hadde sett gutten fem ganger tidligere, men at først på lørdag at de gikk bort til han for å spørre hvor mora hans var.

Ble redd Gutten skal ha blitt skremt av spørsmålene og ha løpt av gårde, rett over en seks filer bred vei, og mot parken. Der ble han funnet av en politimann som spurte om han fikk lov til å gå rundt alene. 

- Ja, hun gir meg telefonen og sier at jeg kan gå, skal gutten ha sagt til politimannen.

Politiet dro deretter hjem til guttens mor, arresterte henne og siktet henne for omsorgssvikt. Ifølge politiet skal mora ha fortalt at sønnen gikk alene til parken én til to ganger i uka.

Blir representert Rutherford-instituttet, en borgerrettighetsgruppe basert i Virginia har mottatt en rekke henvendelser fra en rekke personer som mener hendelsen er et eksempel på en overbruk av loven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer