Lotto-Hildes gull-rekke

I går kveld satset Hilde Wøhni Joakimsen (26) for 120 kroner i kveldens Viking Lotto-trekning. I kveld forkynner hun vinnerrekka på TV

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg håper at noen vinner i morgen. Ellers så blir det helt vanvittige tilstander i neste runde, sa Lotto-Hilde da hun leverte inn kupongene sine i går. Det er Vålerenga-kiosken i Oslo som er hennes lokale tippekommisjonær. - Du skal vel spille du også? spurte hun. - Jo da... Har en litt fantasi, kan drømmen være verdt en investert neve mynter.

Fem ukers

Hilde Wøhni Joakimsen begynte å omtale seg selv som Lotto-Hilde allerede under de siste arbeidsdagene på Dagblad-desken - hun kjenner tabloidspråket. Hun er finnmarking, fra Honningsvåg, og representerer landets mest iherdige spillere i sin programlederjobb på Hamar. - Jeg spiller 40 rekker i jackpot-trekningen. Og så leverer jeg en femukerskupong. For jeg er så glemsk. Dessuten skal jeg til Syden neste uke, fortalte hun. Turen går til Lanzarote med mann og stesønn.

- Kjøper hus

Fra teknikerrommet følger hun trekningen klokka 19.15. I Danmark regner de ut premieprognosene. Klokka 20.55 i kveld får nasjonens forventningsfulle svar. - Hva ville du ha gjort med 40 millioner? - Jeg ville slette gjeld. Så ville jeg kjøpt hus, hytte på Nordmøre og feriested i Syden. - Ville du ha sluttet i Norsk Tipping? - Det er umulig å si før situasjonen er reell, sa Lotto-Hilde i går.