Lotto-krøll ga rekordgevinst

ÅSSIDEN/DRAMMEN (Dagbladet): Flere ganger gikk en krøllete ukebladkupong gjennom lottomaskinen uten at den ble registrert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men tålmodige Isaura Reis ga seg ikke. Seks timer seinere var en drammenskvinne 17 millioner rikere.

Produktsjef i Norsk Tipping, Marit Toreseter, forteller at vinneren ikke har bestemt seg for hva pengene skal brukes til. Men én ting er i alle fall sikkert:

- «Nå har jeg i det minste god råd,» sa hun til meg da vi snakket sammen før hun skulle til banken, sier Toreseter.

Drammenskvinnen har ikke røpet hemmeligheten til andre enn familien. Men på handlerunden i butikken i går holdt det på å gå galt. Intetanende forbipasserende snakket ikke om annet enn de 17,6 millionene som kanskje naboen hadde vunnet.

«Ikke sunt»

- Det var en mann foran henne i kassen som utbrøt «det kan ikke være sunt». Da smilte hun godt, men klarte å holde seg uten å fortelle alle at det er «akkurat meg som dere snakker om», sier Marit Toreseter.

Isaura Reis var på jobb sist onsdag da vinnerkupongen, som ga ufattelige 17663498 kroner, ble innlevert av kvinnen fra Drammen.

Krøllete

- Damen leverte en krøllete lottokupong. Den var nesten umulig å få registrert i maskinen, men til slutt sa det «bip» og alt var greit, forteller Isaura (34), som jobber på Åssiden-senteret rett utenfor Drammen.

- Hun sa den kom fra et gammelt ukeblad, forteller Isaura. Hun har tatt imot spillelystne kunder siden sommerferien. Først da ble onlineterminalen montert. Nå venter hun imidlertid storinnrykk.

«Nå har jeg i det minste god råd» Lottokvinnen fra DrammenVant 17,6 milloner

SOLGTE KUPONGEN: Isaura Reis tok imot kupongen fra drammenskvinnen som dro inn gigantgevinsten på 17,6 millioner kroner.