Lotto-lykke for paret Astrid (71) og Iva (77): Vant 1,5 millioner hver med like kuponger

Kjæresteparet Astrid (71) og Iva (77) spiller lotto hver for seg. For to helger siden ble de begge lotto-millionærer med sju rette.

LOTTOVINNERE: Kjæresteparet Astrid Reidun Sollien (71) og Iva Fallet (77) vant begge 1 577 390 kroner i lotto forrige helg. Begge fikk sju rette med samme vinnertall, men de forteller at de ikke visste om hverandres kuponger. Foto: Bjørn Inge Rødfoss / Eidsvoll Ullensaker Blad 
LOTTOVINNERE: Kjæresteparet Astrid Reidun Sollien (71) og Iva Fallet (77) vant begge 1 577 390 kroner i lotto forrige helg. Begge fikk sju rette med samme vinnertall, men de forteller at de ikke visste om hverandres kuponger. Foto: Bjørn Inge Rødfoss / Eidsvoll Ullensaker Blad  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Først fikk Iva Fallet (77) en telefon fra Norsk Tipping. Litt seinere fikk kjæresten hans, Astrid Reidun Sollien (71), også en telefon fra Hamar. Han satt i leiligheten sin på Råholt. Hun passet på barnebarna sine i Brumunddal, men begge fikk samme beskjed fra Norsk Tipping.

Kjæresteparet hadde begge fått sju rette med hver sin kupong, og begge hadde vunnet 1 577 390 kroner hver. Historien er likevel mer utrolig enn som så.

- Vi har aldri samarbeidet og aldri visst hvilke tall den andre har spilt på, sier 71 år gamle Sollien til Eidsvoll Ullensaker Blad.

Kjæresteparet hevder nemlig at de spilte hver sin vinnerkupong - en levert inn i Brumunddal, den andre på Råholt - helt uavhengig av hverandre.

Prikk like

Kjæresteparet bor bare et steinkast fra hverandre på Råholt i hver sin leilighet, men forteller til Dagbladet at de ikke var klar over at den andre hadde spilt lotto med de samme tallene.

- Jeg har tippa med mine kuponger siden lottoen startet, sier han.

- Jeg har spilt samme lapp i noen år, sier hun.

Ikke bare var vinnerrekka lik, alle rekkene - ti av ti - var like, ifølge Eidsvoll Ullensaker Blad som har sett vinnerkupongene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer