Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lotto-millionær i en halvtime

78-åring lurt av feil tall i avisa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kai Miller var lykkelig mangemillionær. I en halv time. 1, 3, 9, 15, 17, 18, 28 var oppført som vinnertallene i Agderposten på mandag.

Miller hentet som vanlig avisa om morgenen og satt seg ned med kaffen som vanlig. Men da han bladde seg bakover i avisa fant han Lotto-resultatene. Og 78-åringen fikk store øyne.

Med en omsetning på 63,5 millioner hadde en heldig vinner blitt tildelt hele 3,176,150 kroner. Og tallene var Millers faste rekke.

- Jeg ble ikke nervøs. Jeg tok det med ro og måtte lese tallene om igjen tre-fire ganger før jeg så at det var rett, sier Miller til Agderposten.

Tekst-tv ga svaret

Så ringte han naboen, som hastet i vei for å hente sin avis, som ikke var Agderposten. Den hadde en helt annen rekke enn Millers vinnertall. Og tekst-tv bekreftet at millionærtilværelsen fikk en brå slutt.

- Det skal selvfølgelig ikke skje. Særlig dramatisk ser vi det blir når vi skaper en vinner når det ikke er tilfellet. Det beklager vi, sier ansvarlig redaktør i Agderposten Stein Gauslaa.

God taper

Og Lotto-tapere er ikke som andre tapere. Miller klandrer ikke avisa.

- He he, nei da, dette tar jeg med godt humør. Alle kan ta feil, sier Kai Miller, bare timer etter at han først fikk, og så tapte 3,2 millioner Lotto-kroner.

Pensjonisten rakk å tenke litt over hva pengene kunne brukes til.

- Jeg kjøper Lotto hver uke, og det er stort sett den samme rekken de samme fire rekkene det går i. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en Mercedes i hvert fall, sier Miller til Agderposten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling